Zen, Zee, Zonnegroet

Cursus

Zen, Zee, Zonnegroet

Begin ontspannen aan je vakantie

En dan breekt de week voor de vakantie aan, de voorpret waar je zo lang naartoe leefde resulteert in een eindeloze opeenvolging van huishoudelijke taken, bezoeken aan de fysio, tandarts, nagelsalon, dierenarts, supermarkt, wasstraat.

Dan is dat eindelijk het moment, voor ons is dat midden in de nacht, dat je in de auto stapt richting je vakantiebestemming of de luchthaven en ineens zit je daar dan. Rust, stilte, even bijkomen.

Een acute trap op de rem nadat je de afgelopen week met 130 km per uur door het leven rende.  De realiteit voor vele van ons is dat op dat moment het lichaam ook eindelijk de tijd voelt om tot rust te komen en dat gaat helaas wel eens gepaard met lichamelijk klachten, de onrust komt eruit verkleed als migraine, verkoudheid of chagrijn.

Herkenbaar? Geen probleem, je bent niet alleen!

Ineens zit je daar…

Wanneer je ineens tot rust komt raken ook onze hormonen uit balans (of juist in balans) bijvoorbeeld het stresshormoon en dit gaat gepaard met een kwetsbaarder immuunsysteem.

Het kan anders. Gun je lichaam en geest en je hormonen de ruimte om langzaam af te remmen. Dat kun je doen door een strakke planning waarin je rust inbouwt of door al een paar dagen vrij te nemen voordat de vakantie begint maar het kan ook door bewust om te gaan met deze overgangsperiode.

Ik wil je daar mee helpen, en niet alleen deze keer. Ik bied je graag een tool die je bij elke vakantie opnieuw kunt toepassen.

Zen, Zee, Zonnegroet

Deze innovatieve online cursus is specifiek ontwikkeld voor professionals en studenten in Nederland door  (Ashridge) Executive Coach en Therapeutisch Yoga docent Linda Huijzer.

 

Met 5 pre-recorded yogalessen, gefilmd aan de prachtige kust van Kroatië en beschikbaar op Vimeo, biedt “Zen, Zee, Zonnegroet” je de pitstop tijdens jouw reis van stress naar sereniteit, alles binnen handbereik vanaf je laptop of mobiele apparaat.

Zorgeloos richting je vakantie.

In 5 lessen word jij losgemaakt van de drukte van het werk en ga je volledig zorgeloos richting je vakantieadres. Geniet van de lessen tijdens de laatste 3 dagen voor je vakantie en de eerste twee vakantiedagen. We laten los, breken met het schuldgevoel en gaan zorgeloos kennismaken met ontspanning.

 

Elke les duurt slechts 12 minuten zodat het prima in te passen is in de drukke, laatste dagen voor je vakantie, en biedt een mix van herstellende yoga, meditatie en energie gevende flows. Voor ieder niveau te volgen en allemaal in samenhang met kennis vanuit de Filosofie en Psychotherapie over de ‘angst’ om het werk los te laten.

En het beste van alles? Deze lessen zijn herbruikbaar, keer op keer, perfect om jezelf op te laden voor elke vakantie die nog komen gaat.

 

“Zen, Zee, Zonnegroet” is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 voor slechts €32,50,- voor het gehele pakket en voor altijd te gebruiken!

Executive coaching Rotterdam

Contact

Get in touch