Teamcoaching

Diensten

Executive Coaching

Teamcoaching

Door mijn werk als Interim Manager heb ik leren inzien waar mijn sterktes en zwaktes liggen, het heeft me veel met mezelf geconfronteerd. Ik heb dankzij mijn vak in de afgelopen jaren aan enorm veel verschillende mensen leiding mogen geven en met nog meer mensen samen mogen werken. Hoe meer mensen, hoe meer spiegels en hoe meer docenten. Van al die docenten en van al die spiegels heb ik iets over mezelf mogen leren. Dat was niet altijd fijn en liep op een zeker moment vast.

Ik ging balen van mezelf, van onderdelen van mijn persoonlijkheid en gedrag. En van de muren die ik steeds weer opnieuw tegenkwam. Daarom besloot ik om me vanaf dat moment te laten begeleiden door een psychotherapeut. In de 4 jaar die daarop volgde, heb ik wekelijks onder begeleiding in een spiegel mogen kijken. Ik heb mogen leren waarom ik deed wat ik deed, reageerde zoals ik reageerde en wat mijn drijfveren waren. Deze zoektocht en kennismaking met mezelf hebben ruimte geboden. Ruimte om niet alleen mijn persoonlijke leven, maar ook mijn zakelijk bestaan opnieuw te bekijken.

Linda Huijzer - Dijkstra Interim management

In 2021 heb ik besloten om mijn carrièrepad tot dusver onder de loep te nemen en dit heb ik samen met mijn kennis, ervaring, interesses, persoonlijkheid en natuur in de trechter gestopt. De uitkomst daarvan was dat ik mijn focus wilde verleggen naar het echte (bege)leiden, maar nu veel meer gericht op de mens, de mens als professional, werknemer of werkgever, de mens als executive en alle vraagstukken die daarbij horen. Hierbij gaat het om vraagstukken over balans, compassie, zelfbeeld, toekomst, ego, wensen en verlangens. En wat van dat alles van jou is en wat van een ander. Wat van dat alles je verder helpt of juist blokkeert. Dat behandel ik tijdens mijn teamcoaching. En daar richt ik mij op als coach voor zakenvrouwen en hoogopgeleide vrouwen.

Executive Coaching voor echte leiders

Wie wil jij zijn?

Ik coach zakenvrouwen en hoogopgeleide vrouwen, onder andere door middel van teamcoaching. Hierbij ben ik geen psycholoog en ook geen mentor. Daarmee wil ik zeggen dat ik altijd zuiver als coach wil blijven werken. Als blijkt dat je vraagstukken hebt waarvoor gesprekken met een psycholoog vereist zijn, dan zal ik je hiernaar doorverwijzen. Uit veiligheid voor jou. Een mentor is iemand met senioriteit binnen een vakgebied of branche die je inhoudelijk vooruit gaat helpen. Ook die persoon zal ik niet voor je zijn.

Als coach voor zakenvrouwen en hoogopgeleide vrouwen zal ik vooral luisteren, echt luisteren. Niet alleen naar wat je tegen mij zegt tijdens de gesprekken, maar vooral naar wat je niet zegt. Ik zal je begeleiden om ook dat goed onder woorden te brengen. We gaan op zoek naar je waarheden, over de ander, maar vooral over jezelf. En welke van die waarheden je belemmeren of juist verder helpen. We zoeken samen je comfortzone op en de deur naar buiten.

Vragen waar we een antwoord op proberen te vinden, zijn: wie ben je, wie wil je zijn? Hoe kijk je naar jezelf, wie zie je in de spiegel? Ben je gelukkig? Ervaar je balans, zoek je balans?

Leer steeds dichter bij jezelf te komen

Ik ben een coach voor zakenvrouwen en hoogopgeleide vrouwen met een achtergrond als Therapeutisch Yoga docent. Daardoor kan ik naar je kijken, echt naar je kijken. Wat mij onderscheid van andere coaches is dat ik je bekijk als 1 geheel. Verbaal, non-verbaal en lichamelijk. Als ik het je niet hoor zeggen en het niet tussen de regels door lees, zie ik het misschien wel in je lichaam of voel ik jouw ongemak in dat van mij, dat zal ik dan ook benoemen.

Dat omschrijft gelijk een deel van mijn stijl. Ook wat betreft de teamcoaching. Ik ben op zoek naar veiligheid voor ons allemaal, zodat we tijdens de gesprekken alles kunnen benoemen.
En geloof in de confrontatie en dat het soms ook even pijn mag doen. Tijdens de coaching sessies ben jij vooral aan het werk, maar ik vind het niet erg om met je mee te werken, te zoeken en te doorbreken.

Bereid je voor op intensieve sessies die 1,5 tot 2 uur duren, waarin je steeds een stap dichter bij jezelf komt. Alleen jij maakt de allerbeste keuzes voor jou!

Interim management in de zorg

Interesse in een kennismaking?

Interesse in een kennismaking voor teamcoaching? Bel naar 06 – 284 888 67 of stuur een mailtje naar linda@ldinterimenadvies.nl.

Executive coaching

Contact

Get in touch

    Opdrachtgevers